Louhoskivet

Tervetuloa Kiven Waltakuntaan Sääksjärvelle!

Mäntsälän Sääksjärvellä Louhitaan Mäntsälän Punaista graniittia.

Tätä kivilaatua käytetään hautakivissä, kivitasoissa portaissa ym. Harva tietää että vain noin kymmenes osa kelpaa jatkotyöstöihin. Loppu kiviaines käytetään erilaisiin muureihin, kivipylväisiin, tai jatkotyöstettyinä vaikka kylän vantteriksi muistokiviksi, josta kuva ohessa. Myös nouto henkilöauton perävaunuilla onnistuu mainiosti. Kivimyynti Ollila on markkinoinut louhoskiviä vuodesta 2000 aina näihin päiviin saakka.

Louhosalueelle on kerätty määrätynlaista louhoskiveä juuri jatkorakentamista ajatellen. Kaikenkokoiset ajoneuvoyhdistelmät pärjäävät noutoalueella hyvin tilavan lastausalueen ansiosta. Puhelinsoitolla asiat saadaan liikkeelle, oli sitten kyseessä pienet puutarhakivet, tai isommat kokonaisuudet. Kuljetus ja asennus onnistuvat myös kauttamme. Muistathan ettei louhokselle pidä mennä omin päin ihan oman turvallisuutesi takia. Siis otathan yhteyttä ennen louhokselle menoa!

Tervetuloa katsomaan Kivikautista toimintaa nykyajassa!

HAUTAKIVET

Katso kuvia louhoskivistä

Kotimainen kivi on ainutlaatuista ja jokainen tuote, jonka teemme, on yksilöllinen väriltään- ja kuvioinniltaan – vastaan ei tule koskaan toista samanlaista kiveä. Jalostettu graniitti on ympäristöystävällinen vaihtoehto ja eettisesti tuotettu. Kivemme kestävät sukupolvelta toiselle.