Hautakivet

Tervetuloa tutustumaan lähialueen laajimpaan hautakivinäyttelyyn!

Esillä on kolmisenkymmentä erilaista hautakiveä pronssilyhtyjen ym. erilaisten pronssikoristeiden kera. Koristeita voidaan myös sovitella kiviin.

Tilatuista hautakivistä saadaan omaisille kuvavedokset, joita voidaan muokata tarpeen mukaan. Tänä päivänä sähköpostilla ja puhelimella voidaan valmistaa kivi alusta loppuun. Toki käynti kivinäyttelyssämme voisi antaa aivan uusia ideoita kokonaisuuteen. Suosittelemme lämpimästi.

Edustamamme Loimaan Kiven hautakivet valmistetaan Loimaalla, ja ovat Suomalaista kiveä valtaosiltaan. Hautakivet laskutetaan kiven asennuksen jälkeen. Turvallista ja luotettavaa toimintaa siis. Hautakiviä toimitamme Uudenmaan lisäksi myös koko muuhun Suomeen.

Lähes kaikki seurakunnat vaativat nykyisin ennen kiven valmistuksen aloittamista kirjallisen hautaus muistomerkki suunnitelman. Nämä asiat hoidetaan meidän kauttamme veloituksetta. Kiven valmistus aloitetaan kun suunnitelma on hyväksytty.

Reunakivien tilaus vaatii aina käynnin hautausmaalla maaston kaltevuuden mittauksien vuoksi. Sitova ennakkotilaus tarvitaan aina kun toimitaan hauta-alueilla.

Näillä ohjeilla saadaan kaikki hautakiviasiat toteutettua säännösten mukaisesti loukkaamatta kenenkään hautarauhaa.

Tilavaan kivinäyttelyymme voi saapua isommallakin joukolla. Varaamme aina riittävästi aikaa hautakivien suunnitteluun. Olemme avoinna sopimuksen mukaan. Ilmoitathan siis etukäteen tulostasi

HAUTAKIVET

Katso esimerkkejä hautakivimalleista

Hoidamme myös hautausmuistomerkkisuunnitelmien laatimisen ja olemme aina yhteydessä seurakuntiin erilaisten mitoitusten ja lupamääräysten takia. Tällä taataan että kivi on aina määräysten mukainen.