Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila
Sisustus- ja rakennuskivet

SISUSTUSKIVET

Toimitamme kivitasoja keittiöihin, kodinhoitohuoneisiin sekä muihin tiloihin, joihin kaivataan kestävyyttä ja ajatonta tyylikkyyttä. Loimaan Kiven valikoimasta löytyy lähes 50 erilaista kivilaatua ja komposiittia. Myös suunnittelu, mittaus ja asennuspalvelu kuuluvat kivikokonaisuuteen, Kivitaojen toimitusaika on n. neljä viikkoa tilauksesta. Toimitamme kivitasoja Elega ja Havu keittiöihin. Yhteistyötä on myös muiden keittiövalmistajien kanssa kuten mm. Puustellin.
Kivinäyttelyssämme on esillä Elegan ovimallistoa seuranaan Mäntsälän punaiset kivitasot.

Esittelykeittiöistämme löytyvät mallit mm. Varpaisjärven Mustasta ( kuvassa ) sekä Mäntsälän Punaisesta ja vaaleasta Labradorista

TASOKAMPPANJA

Toteutamme yhdessä Kiviseppien ja Loimaan Kiven kanssa tasokampanjan loppuvuodelle. Kampanjan aikana tasotilauksen jättänneille asiakkaille tarjotaan komposiittiallas tai RST allas veloituksetta. Molempia altaita voidaan käyttää luonnonkivinn, kuin myös kvartsitasoihin. Tarjous koskee RST allasta “Rodi Box lyx 50” ja komposiittiallas “Schock Soho N -100. Molempien altaiden ovh hinta on 396 euroa. Tasojen minimimitta on 1500 mm. Kivitasoista annetaan normaalit alennukset, eli allasetu on todellinen. Tasokampanja on voimassa vuoden 2016 loppuun.

RAKENNUSKIVET

Toimitamme Loimaan Kiven kiviportaat, pylväät sekä muut erilaiset kivituotteet mittojesi mukaan tehtynä. Vanhan ajan tyylistä pitää huolen erilaiset muurikivet.
Vuonna 2004 toimitimme uudelle Sääksjärven koululle Mäntsälän punaisesta graniitista tehdyn antiikkimuurin, josta kuva löytyy etusivulta. Toimitusajat vaihtelevat parista viikosta reiluun kuukauteen riippuen onko tuotetta valmiina varastossa. Rakennuskivien materiaalit tulevat valtaosin Suomen kallioperästä
Ota yhteyttä ja kysy lisää

KIVINÄYTTELYMME

Kivinäyttelymme sijaitsee Mäntsälän Sääksjärvellä: Sääksjärventie 969, 04630 Sääksjärvi.
Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Voit myös hoitaa asiasi helposti ja nopeasti ottamalle meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0400 852 309 tai sähköpostitse osoitteeseen esko.ollila@suomi24.fi.

Mikäli olet tulossa kivinäyttelyymme, keltamusta opaskyltti ( kuvassa ) ohjaa sinut perille.

OPASKYLTTI KIVINÄYTTELYYN

Opaskyltti