Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila
Louhoskivet

Louhoskivet

Isot lohkareet soveltuvat moneen käyttökohteeseen

Isommat kivilohkareet soveltuvat mainiosti jämerämpiin tarpeisiin, kuten rakennuskohteisiin, postilaatikon alle tai kivimuuriin – vain mielikuvituksesi on rajana! Lohkareiden hinnat lähtevät muutamista kympeistä, koosta ja muodosta riippuen.

Toiminta ja toteutus

Olemme tehneet kivirakentamisen aloitukset hyvin helpoiksi. Aluksi tarvitaan siis piha mitä tehdään, onko se viettävä vai tasainen, vaiko muuten vaan siltä väliltä. Nyrkkisääntönä on melkein aina se, että mitä viettävämpi piha, sitä isommat kivet. Kaikkea löytyy, ja nimenomaan pihan ehdoilla.

Kivet ovat ns. puolivalmisteita jotka asennetaan sellaisinaan. Näin taataan edullinen hintataso. Aloitukseen tarvitaan mittanauha ja hiukan suunnitelua. Tässä vaiheessa kannattaa ottaa yhteyttä Kivimyynti Ollilaan. Käynti paikan päällä kivilouhosalueella auttaa hahmottamaan kokonaisuutta. Louhosalueen esittely kuuluu toimenkuvaamme. Tämän jälkeen voidaan sopia ajankohta, jolloin kiviä valitaan. Mukaan kannattaa ottaa ilmastointiteippiä ja tussi, jolla kivet merkataan. Myös eväät, mittanauha ja laastaria kannattaa varata mukaan.

Kun kivet on valittu, järjestämme tarvittaessa kivien kuljetuksen ja asennuksen. Asennus hoituu yleensä samalla autolla kuin kuljetuskin. Kivimyynti Ollila laskuttaa louhoskivet aina etukäteen tai viimeistään noudettaessa. Kuljetusliike veloittaa rahdin ja asennuksen erikseen. Muistathan ettei louhimolle saa mennä omin päin turvallisuuden takia.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

KIVINÄYTTELYMME

Kivinäyttelymme sijaitsee Mäntsälän Sääksjärvellä: Sääksjärventie 969, 04630 Sääksjärvi.
Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Voit myös hoitaa asiasi helposti ja nopeasti ottamalle meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0400 852 309 tai sähköpostitse osoitteeseen esko.ollila@suomi24.fi.

Mikäli olet tulossa kivinäyttelyymme, keltamusta opaskyltti ( kuvassa ) ohjaa sinut perille.

OPASKYLTTI KIVINÄYTTELYYN

Opaskyltti