Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila

Kuulumisia

Tervetuloa uusille kotisivuillemme. Ajatuksena oli tehdä sellaiset sivut jotka ovat mahdollisimman selkeitä ja helppokäyttöisiä. Kaikki turha on jätetty pois, ja vain sellaisista asioista kerrotaan, joista on kävijöille hyötyä. Olemme selkeyttämässä toimintaamme, ja uudistuksia kivinäyttelyymme on luvassa talven aikana. Kivitasomalleja on tarkoitus lisätä ja muita kiviuutuuksia on tarkoitus saada esille. Kaikissa kiviasioissa olemme siirtneet toimitusmyyntiin, eli pihavarastot ovat hävinneet muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Erilaisia pieniä kivitasoja raakareunoilla löytyy kivinäyttelystämme. Louhoskivipuoli toimii entiseen malliin, eli sieltä löytyy kaikenlaista kiveä.

Kivimyynti Ollilan toiminta 2

19/09/2016
dvuserkivi

Kivimyynti Ollila perustettiin vuonna 2004, eli kymmenen vuotta sitten. Tarkoituksena oli tuolloin hyödyntää louhinnasta jäänyttä puolivalmistetta erilaisiin piha ja pengerrystarpeisiin. Vuoden kuluessa toiminta kuitenkin laajentui koskemaan mm. Loimaan Kiven tuotteiden jälleenmyyntiä. Kivimyynti Ollila tulee jatkamaan toimintaansa samassa muodossa. Edelleenkin yhtenä …

Lue lisää »

Tervetuloa uusituille kotisivuillemme!

19/09/2016
dvuserkivi

Tiedot Mäntsälän Kiven toiminnasta löydät jatkossa näiltä uusilta kotisivuiltamme. Mikäli haluat tietää tarkemmin tuotteistamme, ota rohkeasti yhteyttä meihin, niin kerromme lisää.

Lue lisää »