Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila

Kivimyynti Ollila
Hautakivet

HAUTAKIVET

Tervetuloa tutustumaan lähialueen laajimpaan hautakivinäyttelyyn. Esillä on lähes kolmekymmentä erilaista hautakiveä pronssilyhtyjen ym. erilaisten koristeiden kera. Tilatuista hautakivistä saadaan vedokset omaisten tietokoneille, joissa niitä voidaan tarkastella kaikessa rauhassa. Muutoksia voidaan tehdä vedoksiin tarpeen mukaan. Loimaan Kiven laaja kokemus hautakiviasioissa mahdollistaa mitä erilaisempien kivikokonaisuuksien toteuttamisen ja yli kymmenen vuoden oma kokemuksemme hautakiviasioissa auttaa omalta osaltaan kivien suunnittelussa ja toteutuksissa. Suunnittelemme tarvittaessa paikan päällä hautausmailla yksityiskohtaiset kivkokonaisuudet ( Mäntsälä ja lähialueet )

Hoidamme myös hautausmuistomerkkisuunnitelmien laatimisen ja olemme aina yhteydessä seurakuntiin erilaisten mitoitusten ja lupamääräysten takia. Tällä taataan että kivi on aina määräysten mukainen.

KÄYTÄNNÖN TIETOA

Hautakivien toimitusaika on n. 4 – 6 viikkoa tilauksesta, ja kivet laskutetaan aina asennuksen jälkeen. Periaatteisiimme on aina kuulunut selkeä ja kilpailukykyinen hinnoittelu, sekä joustava ja turvallinen tapa toimia hautakivien maailmassa. Hautakiviä toimitamme Uudenmaan lisäksi myös muualle Suomeen.
Hautakiviasioita voidaan hoitaa myös puhelimen ja sähköpostin välityksellä, ilman että näyttelyssä käynti olisi tarpeen. Tämä on tärkeä tieto varsinkin jos kulkuetäisyydet ovat pitkiä. Pyrimme vaivattomaan palveluun kaikissa kivihankinnoissa joten uskomme että näillä eväillä hautakiviasianne hoituvat parhain päin.
Olemme avoinna sopimuksen mukaan, joten kannattaa ilmoitella koska on tulossa, että olemme varmasti paikalla. Tervetuloa tutustumaan toimintaamme!

Terveisin..Kivimyynnin väki

Logo
Ota yhteyttä ja kysy lisää

KUVIA

KIVINÄYTTELYMME

Kivinäyttelymme sijaitsee Mäntsälän Sääksjärvellä: Sääksjärventie 969, 04630 Sääksjärvi.
Olemme avoinna sopimuksen mukaan.

Voit myös hoitaa asiasi helposti ja nopeasti ottamalle meihin yhteyttä puhelimitse numeroon 0400 852 309 tai sähköpostitse osoitteeseen esko.ollila@suomi24.fi.

Mikäli olet tulossa kivinäyttelyymme, keltamusta opaskyltti ( kuvassa ) ohjaa sinut perille.

OPASKYLTTI KIVINÄYTTELYYN

Opaskyltti